Waldorfsalat
Ingredienser
60 gram grønne vindruer
30 gram selleri
45 gram stilk bladselleri
100 gram æble
2 spsk creme fraiche
2 spsk fløde
Sådan gør du:
- Halver vindruerne
- Riv selleristykket groft eller skær det i tynde strimler
- Skær bladselleri i tynde skiver og æblet i små tern
- Bland det hele sammen med de øvrige ingredienser
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 256,0 | 64,0 |
Protein i gram | 3,0 | 0,8 |
Kulhydrat i gram | 26,0 | 6,5 |
Fedt i gram | 16,0 | 4,0 |
Kalium i mg | 592,0 | 148,0 |
Kalium (kogt) | 592,0 | 148,0 |
Fosfat i mg | 100,0 | 25,0 |
Salt i gram | 0,0 | 0,0 |
Ingredienser
60 gram grønne vindruer
30 gram selleri
45 gram stilk bladselleri
100 gram æble
2 spsk creme fraiche
2 spsk fløde