Timiangulerødder
Ingredienser
3 gulerødder
½ spsk. olie
1 fed hvidløg
½ tsk. tørret timian
½ spsk. citronsaft
Salt
Sådan gør du:
- Skræl gulerødderne og skær dem i stave.
- Kog dem i ca. 5 min i letsaltet vand og si kogevandet fra.
- Svits gulerodsstavene i olien.
- Pres hvidløget og kom det i sammen med timian og citronsaft.
- Smag til med salt.
Variation:
- Du kan vælge at bruge forskellige gulerødder, hvilket ser flot ud, når det serveres.
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 226,0 | 113,0 |
Protein i gram | 3,3 | 1,7 |
Kulhydrat i gram | 27,8 | 13,9 |
Fedt i gram | 8,5 | 4,3 |
Kalium i mg | 1.272,0 | 636,0 |
Kalium (kogt) | 899,0 | 449,5 |
Fosfat i mg | 152,0 | 76,0 |
Salt i gram | 6,9 | 3,5 |
Ingredienser
3 gulerødder
½ spsk. olie
1 fed hvidløg
½ tsk. tørret timian
½ spsk. citronsaft
Salt