Syltede rødløg med peber og kanel
Ingredienser
2 mellemstore rødløg (ca. 200 g)
1 tsk. peberkorn (3 g)
5 stk. laurbærblade (5 g)
1 knivspids kanel (0,13 g)
2 dl sukker (180 g)
3½ dl eddike (350 g)
Sådan gør du:
- Skær rødløg i tynde skiver og placér i et skoldet glas.
- Tilsæt peberkorn, laurbærblade og kanel.
- Smelt sukker i eddiken i en gryde og bring i kog i 2 min.
- Hæld lagen over rødløgene og stil i køleskab i min. 4 timer. Jo længere tid løgene sylter, des bedre bliver de.
- Brug syltede rødløg som f.eks. topping til salater eller på dit smørrebrød.
Variation:
- Opskriften kan bruges af alle, uanset om du er i dialyse, har nedsat nyrefunktion eller har fået en nyretransplantation. Spis i den mængde, som er angivet i opskriften.
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 895,0 | 44,8 |
Protein i gram | 3,0 | 0,2 |
Kulhydrat i gram | 213,0 | 10,7 |
Fedt i gram | 0,7 | 0,0 |
Kalium i mg | 820,0 | 41,0 |
Kalium (kogt) | 820,0 | 41,0 |
Fosfat i mg | 200,0 | 10,0 |
Salt i gram | 0,2 | 0,0 |
Ingredienser
2 mellemstore rødløg (ca. 200 g)
1 tsk. peberkorn (3 g)
5 stk. laurbærblade (5 g)
1 knivspids kanel (0,13 g)
2 dl sukker (180 g)
3½ dl eddike (350 g)