Sorbet med bær
Ingredienser
180 gram frosne bær
70 gram sukker
½ dl vand
¼ dl fløde
Sådan gør du:
- Optø bærrene.
- Kog sukker og vand i 2 minutter og afkøl sukkerlagen.
- Mos bærrene med en gaffel.
- Bland sukkerlage, bær og fløde sammen.
- Kom blandingen i en form og sæt den i fryseren i 3-5 timer.
- Rør jævnligt i isen under frysning.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 449,0 | 224,5 |
Protein i gram | 2,4 | 1,2 |
Kulhydrat i gram | 82,0 | 41,0 |
Fedt i gram | 10,4 | 5,2 |
Kalium i mg | 25,4 | 12,7 |
Kalium (kogt) | 25,4 | 12,7 |
Fosfat i mg | 14,4 | 7,2 |
Salt i gram | 0,0 | 0,0 |
Ingredienser
180 gram frosne bær
70 gram sukker
½ dl vand
¼ dl fløde