Skinkefrikassé
Ingredienser
1 løg
200 g svinekød i tern
½ spsk. olie
Salt og peber
1 ½ dl vand
150 g gulerødder
90 g bladselleri
Sådan gør du:
- Skær løg i tern og kom det i en gryde sammen med skinkekødet og olien.
- Lad det svitse til kødet er brunet af.
- Tilsæt salt, peber og vand og kog det i ca. 30 min.
- Skær gulerødder og bladselleri i skiver og kom dem i en gryde med salt og kog i 5 min.
- Hæld vandet fra grøntsagerne og kom dem i gryden sammen med skinkekødet.
- Kog retten i yderligere 5-10 min.
- Retten kan evt. jævnes.
Variation:
Tips:
- Server fx med ris.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 407,0 | 203,5 |
Protein i gram | 44,0 | 22,0 |
Kulhydrat i gram | 18,6 | 9,3 |
Fedt i gram | 15,6 | 7,8 |
Kalium i mg | 1.430,0 | 715,0 |
Kalium (kogt) | 1.214,0 | 607,0 |
Fosfat i mg | 456,0 | 228,0 |
Salt i gram | 6,7 | 3,4 |
Ingredienser
1 løg
200 g svinekød i tern
½ spsk. olie
Salt og peber
1 ½ dl vand
150 g gulerødder
90 g bladselleri