Salat med bønner og perlebyg
Ingredienser
Fyld
20 gram perlebygkerner
60 gram harico verts bønner
3 blade iceberg salat
1/2 rød peberfrugt
Dressing
1 tsk dijonsennep
1 tsk olie
2 spsk vand
1 tsk citronsaft
Sukker
Salt
Sådan gør du:
- Kog perlebyggen som anvist på pakken. Afkøl dem.
- Tag bønnerne op af fryseren og tø dem op. Skal ikke koges.
- Snit salaten og skyl den.
- Skær peberfrugten i tern.
- Bland salat, bønner og peberfrugt forsigtigt med perlebyggen.
- Pisk dressingen godt sammen og server den til salaten.
Variation:
Tips:
- Perlebyggen kan koges dagen før. Bønnerne kan tages op af fryseren og stilles koldt til næste dag.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 186,0 | 93,0 |
Protein i gram | 5,0 | 2,5 |
Kulhydrat i gram | 25,0 | 12,5 |
Fedt i gram | 5,0 | 2,5 |
Kalium i mg | 486,0 | 243,0 |
Kalium (kogt) | 486,0 | 243,0 |
Fosfat i mg | 102,0 | 51,0 |
Salt i gram | 1,0 | 0,5 |
Ingredienser
Fyld
20 gram perlebygkerner
60 gram harico verts bønner
3 blade iceberg salat
1/2 rød peberfrugt
Dressing
1 tsk dijonsennep
1 tsk olie
2 spsk vand
1 tsk citronsaft
Sukker
Salt