Rygeostsalat
Ingredienser
20 gram agurk
10 gram ræddike (sort radise)
1½ spsk. mayonnaise
30 gram rygeost
Purløg
Sådan gør du:
- Skær agurk i tern.
- Skær ræddike igennem på langs, og derefter i skiver.
- Skær purløg fint.
- Bland mayonnaise og rygeost.
- Vendt fyldet i.
- Serveres på et stykke brød eller i en bolle evt. med snittet salat, tomat eller agurk.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 178,0 | 89,0 |
Protein i gram | 4,0 | 2,0 |
Kulhydrat i gram | 2,0 | 1,0 |
Fedt i gram | 17,0 | 8,5 |
Kalium i mg | 120,0 | 60,0 |
Kalium (kogt) | 120,0 | 60,0 |
Fosfat i mg | 84,0 | 42,0 |
Salt i gram | 0,0 | 0,0 |
Ingredienser
20 gram agurk
10 gram ræddike (sort radise)
1½ spsk. mayonnaise
30 gram rygeost
Purløg