Rødvinssauce
Ingredienser
30 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
1 tsk balsamico
½ dl rødvin
¼ tsk tørret rosmarin
1 dl fløde
Afkog fra stegning af kød
Salt og peber
Hvedemel
Kulør
Sådan gør du:
- Hak løget fint og steg det klart i fedtstoffet.
- Tilsæt balsamico sammen med rødvin og afkoget fra stegningen af kød.
- Tilsæt rosmarin.
- Kog saucen i 5 minutter og tilsæt derefter fløden.
- Jævn med hvedemel, hvis saucen ønskes tykkere.
- Tilsæt evt. kulør.
- Smag til med salt og peber.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 532,0 | 133,0 |
Protein i gram | 2,7 | 0,7 |
Kulhydrat i gram | 7,2 | 1,8 |
Fedt i gram | 51,6 | 12,9 |
Kalium i mg | 213,0 | 53,3 |
Kalium (kogt) | 213,0 | 53,3 |
Fosfat i mg | 75,8 | 19,0 |
Salt i gram | 0,4 | 0,1 |
Ingredienser
30 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
1 tsk balsamico
½ dl rødvin
¼ tsk tørret rosmarin
1 dl fløde
Afkog fra stegning af kød
Salt og peber
Hvedemel
Kulør