Kyllingeret med karry og kikærter
Ingredienser
2 tsk olie
2 tsk karry
2 kyllingebryst uden lage
2 finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
½ L vand
1 kyllingebouillonterning (vælg den med mindst salt)
1-2 spsk friskrevet ingefær
½ frisk rød chili hakket
1 tsk honning
1 tsk stødt gurkemeje
1 dåse kikærter
2 gule peberfrugter hakket
1 spsk majsstivelse
2 spsk vand
Peber og evt. salt
Sådan gør du:
- Kyllingebryst skæres i strimler. Svits kødet i 1 teskefuld olie i cirka 3 minutter. Tag kødet op af gryden. Hæld resten af olien i gryden og brænd karryen af. Løg og hvidløg tilsættes og svitses.
- Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt vand, bouillon og krydderier og lad retten simre i cirka 10 minutter.
- Tilsæt de drænede kikærter og peberfrugt. Lad retten simre i cirka 10 minutter. Retten jævnes og smages til med peber og eventuelt salt.
Variation:
- Serveres med pasta eller brød12
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.232,0 | 308,0 |
Protein i gram | 90,0 | 22,5 |
Kulhydrat i gram | 97,0 | 24,3 |
Fedt i gram | 45,0 | 11,3 |
Kalium i mg | 2.699,0 | 674,8 |
Kalium (kogt) | 2.699,0 | 674,8 |
Fosfat i mg | 1.009,0 | 252,3 |
Salt i gram | 0,5 | 0,1 |
Ingredienser
2 tsk olie
2 tsk karry
2 kyllingebryst uden lage
2 finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
½ L vand
1 kyllingebouillonterning (vælg den med mindst salt)
1-2 spsk friskrevet ingefær
½ frisk rød chili hakket
1 tsk honning
1 tsk stødt gurkemeje
1 dåse kikærter
2 gule peberfrugter hakket
1 spsk majsstivelse
2 spsk vand
Peber og evt. salt