Pandekager lavet på hvedemel
Ingredienser
100 g creme fraiche 18 %
200 g hvedemel
50 g rapsolie
350 g æggehvide uden tilsat fosfat (det er ca. 9-10 æg)
350 g sojadrik, ikke beriget
50 g madlavningsfløde
18 % (alternativt 15-19 %)
1 knivspids salt
Sådan gør du:
- Alle ingredienserne piskes godt sammen. For at undgå klumper, kan du tilsætte sojadrik/risdrik lidt efter lidt.
- Pandekagerne kan smages til med lidt kardemomme eller vaniljesukker.
- Steg pandekagerne en ad gangen på en middelvarm pande.
Variation:
Tips:
- Spis fx pandekagerne med blåbærkompot eller hindbærskum.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.656,0 | 138,0 |
Protein i gram | 69,0 | 5,8 |
Kulhydrat i gram | 156,0 | 13,0 |
Fedt i gram | 83,0 | 6,9 |
Kalium i mg | 1.320,0 | 110,0 |
Kalium (kogt) | 1.319,0 | 109,9 |
Fosfat i mg | 524,0 | 43,7 |
Salt i gram | 1,2 | 0,1 |
Ingredienser
100 g creme fraiche 18 %
200 g hvedemel
50 g rapsolie
350 g æggehvide uden tilsat fosfat (det er ca. 9-10 æg)
350 g sojadrik, ikke beriget
50 g madlavningsfløde
18 % (alternativt 15-19 %)
1 knivspids salt