♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Laksetatar

Tilføj retten

4
Fryseegnet
Laksetatar

Ingredienser


100 gram fersk laksefilet
1 spsk hakket rødløg
1½ spsk friskost
1 spsk creme fraiche 18%
Dild
10 gram kapers
1 knivspids salt og hvid peber
½ tsk dijonsennep

Sådan gør du:

  • Pil laksefilet løst fra hinanden.
  • Hak løget.
  • Rør friskosten lind med creme fraiche.
  • Bland det hele sammen med dild, kapers, salt og peber og smag til med dijonsennep.

Variation:


Tips:


  • Du kan fx servere laksetatar på en skive ristet rugbrød eller i en wrap.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal280,070,0
Protein i gram22,05,5
Kulhydrat i gram2,00,5
Fedt i gram4,01,0
Kalium i mg484,0121,0
Kalium (kogt)484,0121,0
Fosfat i mg264,066,0
Salt i gram0,20,1

Ingredienser

100 gram fersk laksefilet
1 spsk hakket rødløg
1½ spsk friskost
1 spsk creme fraiche 18%
Dild
10 gram kapers
1 knivspids salt og hvid peber
½ tsk dijonsennep