♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Lakserilette

Tilføj retten

2
Fryseegnet
Lakserilette

Ingredienser


90 gram fersk laksefilet
1 spsk. hakket rødløg
1½ spsk. friskost
1 tsk creme fraiche
10 gram kapers
Dild
Salt og hvid peber
Dijonsennep

Sådan gør du:

  • Pil laksefileten løst fra hinanden
  • Hak løget fint
  • Rør friskost lind med creme fraiche
  • Tilsæt dild, rødløg, kapers, salt og peber
  • Tilsæt laks og smag til med dijonsennep

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal200,0100,0
Protein i gram20,010,0
Kulhydrat i gram2,01,0
Fedt i gram12,06,0
Kalium i mg430,0215,0
Kalium (kogt)430,0215,0
Fosfat i mg234,0117,0
Salt i gram0,20,1

Ingredienser

90 gram fersk laksefilet
1 spsk. hakket rødløg
1½ spsk. friskost
1 tsk creme fraiche
10 gram kapers
Dild
Salt og hvid peber
Dijonsennep