Lakserilette
Ingredienser
90 gram fersk laksefilet
1 spsk. hakket rødløg
1½ spsk. friskost
1 tsk creme fraiche
10 gram kapers
Dild
Salt og hvid peber
Dijonsennep
Sådan gør du:
- Pil laksefileten løst fra hinanden
- Hak løget fint
- Rør friskost lind med creme fraiche
- Tilsæt dild, rødløg, kapers, salt og peber
- Tilsæt laks og smag til med dijonsennep
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 200,0 | 100,0 |
Protein i gram | 20,0 | 10,0 |
Kulhydrat i gram | 2,0 | 1,0 |
Fedt i gram | 12,0 | 6,0 |
Kalium i mg | 430,0 | 215,0 |
Kalium (kogt) | 430,0 | 215,0 |
Fosfat i mg | 234,0 | 117,0 |
Salt i gram | 0,2 | 0,1 |
Ingredienser
90 gram fersk laksefilet
1 spsk. hakket rødløg
1½ spsk. friskost
1 tsk creme fraiche
10 gram kapers
Dild
Salt og hvid peber
Dijonsennep