Laks med parmaskinke og hvidløg
Ingredienser
4 stk laksefilet
100 gram parmesan
Sort peber
100 gram rucolasalat
200 gram hvedeflutes
40 gram smør
1 fed hvidløg
Friskhakket chili
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200°C. Fold 1 stk. parmaskinke om hver laksefilet og læg dem i et fad. Hæld peber over fileterne. Dæk fadet med sølvpapir og bag det i ovnen i ca. 10 minutter. Bag flute samtidig.
- Knus hvidløg og bland det sammen med smørret. Stil det på køl.
- Anret 4 tallerkener med en bund af rucola og en laksefilet ovenpå. Pynt med frisk chili. Læg 1 stk. flute ved siden af og server retten med hvidløgssmør til.
Variation:
Tips:
-
Du kan med fordel tilsætte citron. Det giver en ekstra frisk smag.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 2.024,0 | 506,0 |
Protein i gram | 136,0 | 34,0 |
Kulhydrat i gram | 110,0 | 27,5 |
Fedt i gram | 115,0 | 28,8 |
Kalium i mg | 2.272,0 | 568,0 |
Kalium (kogt) | 2.272,0 | 568,0 |
Fosfat i mg | 1.868,0 | 467,0 |
Salt i gram | 7,6 | 1,9 |
Ingredienser
4 stk laksefilet
100 gram parmesan
Sort peber
100 gram rucolasalat
200 gram hvedeflutes
40 gram smør
1 fed hvidløg
Friskhakket chili