♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Laks med parmaskinke og hvidløg

Tilføj retten

4
Ikke oplyst
Laks med parmaskinke og hvidløg

Ingredienser


4 stk laksefilet
100 gram parmesan
Sort peber
100 gram rucolasalat
200 gram hvedeflutes
40 gram smør
1 fed hvidløg
Friskhakket chili

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 200°C. Fold 1 stk. parmaskinke om hver laksefilet og læg dem i et fad. Hæld peber over fileterne. Dæk fadet med sølvpapir og bag det i ovnen i ca. 10 minutter. Bag flute samtidig.
  • Knus hvidløg og bland det sammen med smørret. Stil det på køl.
  • Anret 4 tallerkener med en bund af rucola og en laksefilet ovenpå. Pynt med frisk chili. Læg 1 stk. flute ved siden af og server retten med hvidløgssmør til.

Variation:


Tips:


  • Du kan med fordel tilsætte citron. Det giver en ekstra frisk smag.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal2.024,0506,0
Protein i gram136,034,0
Kulhydrat i gram110,027,5
Fedt i gram115,028,8
Kalium i mg2.272,0568,0
Kalium (kogt)2.272,0568,0
Fosfat i mg1.868,0467,0
Salt i gram7,61,9

Ingredienser

4 stk laksefilet
100 gram parmesan
Sort peber
100 gram rucolasalat
200 gram hvedeflutes
40 gram smør
1 fed hvidløg
Friskhakket chili