Kyllingeenchilada
Ingredienser
4 tortillas, færdigkøbte
Fyld
200 gram kogt kylling uden skind
10 gram løg
½ spsk olie eller oliemargarine fx Becel)
4 spsk creme fraiche 18 %
Timian
Salt
Sauce
1 spsk olie eller oliemargarine (fx Becel)
½ fed hvidløg
½ dåse flåede tomater
Salt og peber
Sådan gør du:
Fyld
- Skær det kogte kyllingekød i små stykker.
- Hak løget.
- Svits løget i fedstoffet.
- Tilsæt kylling og creme fraiche, og smag til med salt og peber.
- Hold fyldet varmt, mens saucen laves.
Sauce
- Svits hvidløg i fedtstoffet.
- Tilsæt flåede tomater og blend saucen.
- Smag til med salt og peber.
- Læg fyldet i tortillaerne, rul dem sammen og hæld saucen over.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.352,0 | 338,0 |
Protein i gram | 64,4 | 16,1 |
Kulhydrat i gram | 143,2 | 35,8 |
Fedt i gram | 56,0 | 14,0 |
Kalium i mg | 1.364,0 | 341,0 |
Kalium (kogt) | 1.364,0 | 341,0 |
Fosfat i mg | 972,0 | 243,0 |
Salt i gram | 5,8 | 1,5 |
Ingredienser
4 tortillas, færdigkøbte
Fyld
200 gram kogt kylling uden skind
10 gram løg
½ spsk olie eller oliemargarine fx Becel)
4 spsk creme fraiche 18 %
Timian
Salt
Sauce
1 spsk olie eller oliemargarine (fx Becel)
½ fed hvidløg
½ dåse flåede tomater
Salt og peber