♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Kransekagekonfekt

Tilføj retten

24
Fryseegnet
Kransekagekonfekt

Ingredienser


250 g marcipan
150 g flormelis
1 bæger æggehvide (uden tilsat fosfat)
12 stk. hasselnødder
12 stk. mandler
42100 g mørk chokolade

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 200 °C.
  • Marcipanen rives groft på et rivejern og blandes med flormelis og æggehvide. Det æltes til en ensartet masse.
  • Marcipanmassen deles i 24 stykker og trilles til små kugler. Oven i hver kugle sættes en mandel eller en nød.
  • Konfekten bages ved 200 °C i ca. 8-10 minutter.
  • Når kransekagekonfekten er kølet af, smeltes chokoladen i vandbad, og bunden af hvert stykke konfekt dyppes i chokolade.
  • Sæt konfekten på et stykke bagepapir, mens chokoladen stivner.

Variation:


Tips:


  • Kransekagekonfekten kan laves, når du har overskud, og fryses ned indtil nytårsaften.
  • Du kan også bruge en sprøjtepose til at forme kransekagekonfekten.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal2.520,0105,0
Protein i gram23,61,0
Kulhydrat i gram336,014,0
Fedt i gram114,04,8
Kalium i mg1.380,057,5
Kalium (kogt)1.379,057,5
Fosfat i mg840,035,0
Salt i gram0,00,0

Ingredienser

250 g marcipan
150 g flormelis
1 bæger æggehvide (uden tilsat fosfat)
12 stk. hasselnødder
12 stk. mandler
42100 g mørk chokolade