Koteletter med estragon-dijonsauce
Ingredienser
2 koteletter
1 spsk olie eller oliemargarine
30 gram skalotteløg
1½ dl vand
1 terning bouillon
½ dl hvidvin
2 tsk dijonsennep
Estragon, frisk eller tørret
½ dl creme fraiche 9%
Salt og peber
Evt. kulør
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 190°C.
- Brun koteletterne og tag dem af panden.
- Skær løgene i tern, svits dem klare og læg dem ovenpå kødet.
- Tilsæt vand og bouillon til panden.
- Smag saucen til med vin, sennep, estragon, salt og peber.
- Jævn med creme fraiche.
- Tilsæt evt. kulør.
- Koteletterne skal herefter simre i saucen på panden i 2 minutter på hver side.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 826,0 | 413,0 |
Protein i gram | 58,6 | 29,3 |
Kulhydrat i gram | 10,0 | 5,0 |
Fedt i gram | 57,5 | 28,8 |
Kalium i mg | 1.430,0 | 715,0 |
Kalium (kogt) | 1.430,0 | 715,0 |
Fosfat i mg | 620,0 | 310,0 |
Salt i gram | 3,0 | 1,5 |
Ingredienser
2 koteletter
1 spsk olie eller oliemargarine
30 gram skalotteløg
1½ dl vand
1 terning bouillon
½ dl hvidvin
2 tsk dijonsennep
Estragon, frisk eller tørret
½ dl creme fraiche 9%
Salt og peber
Evt. kulør