♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Koteletter med estragon-dijonsauce

Tilføj retten

2
Fryseegnet
Kotelet

Ingredienser


2 koteletter
1 spsk olie eller oliemargarine
30 gram skalotteløg
1½ dl vand
1 terning bouillon
½ dl hvidvin
2 tsk dijonsennep
Estragon, frisk eller tørret
½ dl creme fraiche 9%
Salt og peber
Evt. kulør

Sådan gør du:

  • Forvarm ovnen til 190°C.
  • Brun koteletterne og tag dem af panden.
  • Skær løgene i tern, svits dem klare og læg dem ovenpå kødet.
  • Tilsæt vand og bouillon til panden.
  • Smag saucen til med vin, sennep, estragon, salt og peber.
  • Jævn med creme fraiche.
  • Tilsæt evt. kulør.
  • Koteletterne skal herefter simre i saucen på panden i 2 minutter på hver side.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal826,0413,0
Protein i gram58,629,3
Kulhydrat i gram10,05,0
Fedt i gram57,528,8
Kalium i mg1.430,0715,0
Kalium (kogt)1.430,0715,0
Fosfat i mg620,0310,0
Salt i gram3,01,5

Ingredienser

2 koteletter
1 spsk olie eller oliemargarine
30 gram skalotteløg
1½ dl vand
1 terning bouillon
½ dl hvidvin
2 tsk dijonsennep
Estragon, frisk eller tørret
½ dl creme fraiche 9%
Salt og peber
Evt. kulør