Koldskål som hovedret
Ingredienser
250 ml Protino® Plus citron/vanilje
550 ml soyadrik
1 spsk. citronsaft
100 gr Havrefras
Sådan gør du:
- Soyadrik tilsættes citronsaft og står i ca. 15 minutter ved stuetemperatur.
- Protino® Plus citron/vanilje blandes med den syrnede soyadrik.
- Havrefras tilsættes.
Variation:
- Soyadrik kan bruges uden syrningen.
- Protino® Plus findes med forskellig smag.
Tips:
- Koldskålen kan holde sig 1-2 dage i tætlukket emballage i køleskabet.
- Alternativ topping i stedet for Havrefras: Rugbrød i tern drysset med kanel- eller vaniljesukker og tørret i ovnen. Eller koldskålscrunch, hvoraf flere har Nøglehulsmærket.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.019,0 | 509,5 |
Protein i gram | 49,0 | 24,5 |
Kulhydrat i gram | 115,0 | 57,5 |
Fedt i gram | 34,0 | 17,0 |
Kalium i mg | 679,0 | 339,5 |
Kalium (kogt) | 679,0 | 339,5 |
Fosfat i mg | 493,0 | 246,5 |
Salt i gram | 1,8 | 0,9 |
Ingredienser
250 ml Protino® Plus citron/vanilje
550 ml soyadrik
1 spsk. citronsaft
100 gr Havrefras