♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Koldskål som hovedret

Tilføj retten

2
Ikke fryseegnet
Koldskål som hovedret

Ingredienser


250 ml Protino® Plus citron/vanilje
550 ml soyadrik
1 spsk. citronsaft
100 gr Havrefras

Sådan gør du:

  • Soyadrik tilsættes citronsaft og står i ca. 15 minutter ved stuetemperatur.
  • Protino® Plus citron/vanilje blandes med den syrnede soyadrik.
  • Havrefras tilsættes.

Variation:


  • Soyadrik kan bruges uden syrningen.
  • Protino® Plus findes med forskellig smag.

Tips:


  • Koldskålen kan holde sig 1-2 dage i tætlukket emballage i køleskabet.
  • Alternativ topping i stedet for Havrefras: Rugbrød i tern drysset med kanel- eller vaniljesukker og tørret i ovnen. Eller koldskålscrunch, hvoraf flere har Nøglehulsmærket.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.019,0509,5
Protein i gram49,024,5
Kulhydrat i gram115,057,5
Fedt i gram34,017,0
Kalium i mg679,0339,5
Kalium (kogt)679,0339,5
Fosfat i mg493,0246,5
Salt i gram1,80,9

Ingredienser

250 ml Protino® Plus citron/vanilje
550 ml soyadrik
1 spsk. citronsaft
100 gr Havrefras