Kogt torsk
Ingredienser
500 g torskefilet
Salt og hvid peber
½ citron i skiver
¼ bundt persille
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 225 grader.
- Kom fisken i et smurt ildfast fad.
- Drys med salt og peber.
- Kom lidt citronskiver og blancheret persille ved fisken.
- Dæk fadet med låg eller folie.
- Damp i ca. 10 min.
- Skru derefter ned på 170 grader i ca. 20 min til fisken er gennembagt.
- Kom friske citronskiver og blancheret persille på torsken før servering.
Variation:
- I stedet for torsk kan du også bruge kuller.
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 422,0 | 211,0 |
Protein i gram | 89,0 | 44,5 |
Kulhydrat i gram | 6,9 | 3,4 |
Fedt i gram | 3,8 | 1,9 |
Kalium i mg | 1.851,0 | 925,5 |
Kalium (kogt) | 1.851,0 | 925,5 |
Fosfat i mg | 1.024,0 | 512,0 |
Salt i gram | 7,2 | 3,6 |
Ingredienser
500 g torskefilet
Salt og hvid peber
½ citron i skiver
¼ bundt persille