♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Kogt torsk

Tilføj retten

2
Ikke fryseegnet
Kogt torsk

Ingredienser


500 g torskefilet
Salt og hvid peber
½ citron i skiver
¼ bundt persille

Sådan gør du:

  • Forvarm ovnen til 225 grader.
  • Kom fisken i et smurt ildfast fad.
  • Drys med salt og peber.
  • Kom lidt citronskiver og blancheret persille ved fisken.
  • Dæk fadet med låg eller folie.
  • Damp i ca. 10 min.
  • Skru derefter ned på 170 grader i ca. 20 min til fisken er gennembagt.
  • Kom friske citronskiver og blancheret persille på torsken før servering.

Variation:


  • I stedet for torsk kan du også bruge kuller.

Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal422,0211,0
Protein i gram89,044,5
Kulhydrat i gram6,93,4
Fedt i gram3,81,9
Kalium i mg1.851,0925,5
Kalium (kogt)1.851,0925,5
Fosfat i mg1.024,0512,0
Salt i gram7,23,6

Ingredienser

500 g torskefilet
Salt og hvid peber
½ citron i skiver
¼ bundt persille