♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Kirsebærsauce

Tilføj retten

2
Ikke fryseegnet
Kirsebærsauce

Ingredienser


100 g kirsebær
1 spsk. sukker
1½ dl vand
1 tsk. majsstivelse

Sådan gør du:

  • Kom kirsebær, sukker og vand i en gryde og bring det i kog.
  • Smag til med sukker.
  • Rør majsstivelse op i lidt vand.
  • Jævn den kogende sauce, indtil den har den rette konsistens.
  • Lad saucen koge i 2 minutter.

Variation:


Tips:


  • Du kan bruge både friske kirsebær eller kirsebær på glas.
  • Spis med ris a la mande.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal130,065,0
Protein i gram1,40,7
Kulhydrat i gram30,015,0
Fedt i gram0,30,2
Kalium i mg180,090,0
Kalium (kogt)180,090,0
Fosfat i mg28,014,0
Salt i gram0,00,0

Ingredienser

100 g kirsebær
1 spsk. sukker
1½ dl vand
1 tsk. majsstivelse