Kirsebærsauce
Ingredienser
100 g kirsebær
1 spsk. sukker
1½ dl vand
1 tsk. majsstivelse
Sådan gør du:
- Kom kirsebær, sukker og vand i en gryde og bring det i kog.
- Smag til med sukker.
- Rør majsstivelse op i lidt vand.
- Jævn den kogende sauce, indtil den har den rette konsistens.
- Lad saucen koge i 2 minutter.
Variation:
Tips:
- Du kan bruge både friske kirsebær eller kirsebær på glas.
- Spis med ris a la mande.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 130,0 | 65,0 |
Protein i gram | 1,4 | 0,7 |
Kulhydrat i gram | 30,0 | 15,0 |
Fedt i gram | 0,3 | 0,2 |
Kalium i mg | 180,0 | 90,0 |
Kalium (kogt) | 180,0 | 90,0 |
Fosfat i mg | 28,0 | 14,0 |
Salt i gram | 0,0 | 0,0 |
Ingredienser
100 g kirsebær
1 spsk. sukker
1½ dl vand
1 tsk. majsstivelse