♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Kartoffel-porre suppe

Tilføj retten

4
Fryseegnet
Kartoffel-porre-suppe

Ingredienser


4 porrer
1 løg
300 gram kartofler
½ l bouillon (hønse- eller grøntsagsbouillon)
1 dl madlavningsfløde (18%)
Groft salt og peber
125 gram bacon

Sådan gør du:

  • Rens porrerne, pil løget og skræl kartoflerne. Skær grøntsagerne i stykker og kog dem i letsaltet vand i 5 minutter.
  • Kog ½ liter vand ved siden af og tilsæt bouillon.
  • Hæld kogevandet fra grøntsagerne, når de har kogt, og tilsæt bouillonvandet.
  • Kog retten op og lad det derefter simre i ca. 20 minutter.
  • Blend det hele til en suppe og tilsæt fløden.
  • Kog det hele igennem og smag til med lidt salt og peber.
  • Rist bacon på panden og server det til suppen.

Variation:


Tips:


  • Ønsker du mere mæthed, kan du spise vores lækre fladbrød til.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.142,0285,5
Protein i gram7,41,9
Kulhydrat i gram110,027,5
Fedt i gram51,612,9
Kalium i mg3.923,0980,8
Kalium (kogt)2.908,0727,0
Fosfat i mg897,0224,3
Salt i gram14,63,7

Ingredienser

4 porrer
1 løg
300 gram kartofler
½ l bouillon (hønse- eller grøntsagsbouillon)
1 dl madlavningsfløde (18%)
Groft salt og peber
125 gram bacon