Karrytorsk

Ingredienser
250 gram torskefilet
250 gram knoldselleri
150 gram porre
¾ dl fløde
Karry
Olie eller oliemargarine
Salt og peber
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 200°C
- Skær knoldselleri i tern og porre i ringe
- Kog dem i saltet vand i 10 minutter. Hæld kogevandet fra
- Svits karry i fedtstoffet
- Kom knoldselleri og porre i og svits videre et par minutter
- Tilsæt salt, peber og fløde, og varm retten godt igennem
- Skær fisken i passende stykker og læg dem i et ildfast smurt fad
- Hæld saucen over fisken, og steg fileterne i ovnen i 30 minutter
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 750,0 | 375,0 |
Protein i gram | 52,8 | 26,4 |
Kulhydrat i gram | 29,8 | 14,9 |
Fedt i gram | 45,2 | 22,6 |
Kalium i mg | 1.758,8 | 879,4 |
Kalium (kogt) | 1.758,8 | 879,4 |
Fosfat i mg | 912,0 | 456,0 |
Salt i gram | 6,7 | 3,4 |
Ingredienser
250 gram torskefilet
250 gram knoldselleri
150 gram porre
¾ dl fløde
Karry
Olie eller oliemargarine
Salt og peber