♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Kalkungullasch

Tilføj retten

2
Fryseegnet
Kalkungullasch

Ingredienser


200 g kalkunkød
1 spsk. olie
1 løg
1 fed hvidløg
3½ dl hønsebouillon
Paprika
Stødt kommen
1 stk. peberfrugt
100 g bladselleri
½ dåse flåede tomater
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Skær kalkunkødet i tern og kom olie i en gryde og brun det af.
  • Tag kødet op.
  • Hak løg og hvidløg og svits det let.
  • Tilsæt kødet igen sammen med bouillon, vand, salt, paprika og stødt kommen og lad det koge i 10-15 min.
  • Skær peberfrugt og bladselleri i tern.
  • Kog dem rigeligt i vand i ca. 5 min.
  • Sig kogevandet fra og kom grøntsagerne i retten sammen med de flåede tomater og lad det hele simre i 20-25 min.
  • Smag retten til.
  • Retten kan jævnes med lidt hvedemel, hvis konsistensen ikke er som foretrukken.

Variation:


  • Ønsker man grøntsager til retten, kan forkogte grøntsager tilføjes sammen med fiskesaucen de sidste 2 min.

Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal511,0255,5
Protein i gram50,525,3
Kulhydrat i gram26,813,4
Fedt i gram20,410,2
Kalium i mg1.776,0888,0
Kalium (kogt)1.547,0773,5
Fosfat i mg466,0233,0
Salt i gram10,35,2

Ingredienser

200 g kalkunkød
1 spsk. olie
1 løg
1 fed hvidløg
3½ dl hønsebouillon
Paprika
Stødt kommen
1 stk. peberfrugt
100 g bladselleri
½ dåse flåede tomater
Salt og peber