Jordbærtrifli
Ingredienser
200 gram jordbær
3½ spsk. sukker
8 makroner
2 spsk. portvin
1 dl jordbæryoghurt
1 dl piskefløde
Sådan gør du:
- Skær jordbærrene i mindre stykker og drys med 2½ spsk. sukker.
- Knus makroner groft og læg dem i bunden af to dessertskåle.
- Hæld portvin over og fordel jordbærstykkerne ovenpå.
- Bland yoghurt og 1 spsk. sukker.
- Pisk fløden og vend det sammen med yoghurten og hæld det hele over jordbærrene.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 889,0 | 444,5 |
Protein i gram | 7,6 | 3,8 |
Kulhydrat i gram | 109,0 | 54,5 |
Fedt i gram | 42,5 | 21,3 |
Kalium i mg | 630,0 | 315,0 |
Kalium (kogt) | 630,0 | 315,0 |
Fosfat i mg | 197,0 | 98,5 |
Salt i gram | 0,3 | 0,1 |
Ingredienser
200 gram jordbær
3½ spsk. sukker
8 makroner
2 spsk. portvin
1 dl jordbæryoghurt
1 dl piskefløde