Gryderet med bønner
Ingredienser
2 gulerødder
1 peberfrugt
2 løg
1-2 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
1 dåse kidney bønner
1 dåse hvide bønner
1 dåse majs
1 bouillonterning
2 tsk. paprika
½-1 tsk chilipulver
1 tsk salt
Olie til stegning
1 bundt persille til pynt
Sådan gør du:
- Skær gulerødderne og peberfrugt i mindre tern og kog dem i 5 min. Sig derefter kogevandet fra.
- Hak løg og hvidløg groft.
- Svits løg, hvidløg og gulerod i en gryde i olien.
- Tilsæt hakkede tomater og lad det simre 5-10 minutter eller til gulerødderne er næsten møre.
- Tilsæt så de øvrige ingredienser.
- Lad det simre yderligere 5-10 minutter. Drys med hakket persille.
Variation:
Tips:
- Vær opmærksom på, at denne opskrift indeholder meget kalium og fosfat.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.705,0 | 426,3 |
Protein i gram | 77,6 | 19,4 |
Kulhydrat i gram | 219,0 | 54,8 |
Fedt i gram | 43,3 | 10,8 |
Kalium i mg | 5.321,0 | 1.330,3 |
Kalium (kogt) | 5.075,0 | 1.268,8 |
Fosfat i mg | 1.116,0 | 279,0 |
Salt i gram | 1,4 | 0,3 |
Ingredienser
2 gulerødder
1 peberfrugt
2 løg
1-2 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
1 dåse kidney bønner
1 dåse hvide bønner
1 dåse majs
1 bouillonterning
2 tsk. paprika
½-1 tsk chilipulver
1 tsk salt
Olie til stegning
1 bundt persille til pynt