Grillede grøntsager
Ingredienser
500 g kogte kartofler i både
1 squash
2 rødløg
1 rød peberfrugt
½ dåse kikærter
3 spsk olie
½ tsk. sød chilipulver
½ tsk tørret rosmarin
Lidt salt og peber
Sådan gør du:
- Squash og peberfrugt skæres i stænger.
- Rødløg skæres i både, der hænger sammen i den ene ende.
- Væden hældes fra kikærterne.
- Det hele lægges i en pose, og der tilsættes olie og krydderier.
- Luk posen og vend den et par gange.
- Hæld blandingen i et ovnfast fad.
- Grøntsagerne grilles i ca. 15 min, vendes undervejs.
- Server eventuelt de grillede grøntsager med en kold dressing, fx vores Tzatziki.
Variation:
Tips:
- Grøntsagerne kan fx serveres med grillet fisk eller kyllingebryst.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.164,0 | 194,0 |
Protein i gram | 24,0 | 4,0 |
Kulhydrat i gram | 138,0 | 23,0 |
Fedt i gram | 42,0 | 7,0 |
Kalium i mg | 2.880,0 | 480,0 |
Kalium (kogt) | 2.880,0 | 480,0 |
Fosfat i mg | 570,0 | 95,0 |
Salt i gram | 0,1 | 0,0 |
Ingredienser
500 g kogte kartofler i både
1 squash
2 rødløg
1 rød peberfrugt
½ dåse kikærter
3 spsk olie
½ tsk. sød chilipulver
½ tsk tørret rosmarin
Lidt salt og peber