Græsk salat
Ingredienser
Salat
5 blade icebergsalat
1 stor tomat
½ agurk
1 lille løg
60 g. Fetaost i tern (40+)
6 stk. oliven
Dressing
1 tsk. eddike
2 tsk. olie
1 fed knust hvidløg
Salt og peber
Sådan gør du:
- Snit icebergsalaten og skær tomaten i skiver eller både.
- Skær agurken og løget i tern.
- Bland salaten med fetaosten og pynt med oliven.
- Pisk alle ingredienserne til dressingen godt sammen og vend den i salaten lige inden servering.
Variation:
- Du kan skifte icebergsalat ud med den salat, du bedst kan lide.
Tips:
- Salaten smager godt til fjerkræ og til sommerens retter.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 389,0 | 194,5 |
Protein i gram | 17,2 | 8,6 |
Kulhydrat i gram | 19,6 | 9,8 |
Fedt i gram | 25,7 | 12,9 |
Kalium i mg | 1.110,0 | 555,0 |
Kalium (kogt) | 1.110,0 | 555,0 |
Fosfat i mg | 373,0 | 186,5 |
Salt i gram | 8,7 | 4,4 |
Ingredienser
Salat
5 blade icebergsalat
1 stor tomat
½ agurk
1 lille løg
60 g. Fetaost i tern (40+)
6 stk. oliven
Dressing
1 tsk. eddike
2 tsk. olie
1 fed knust hvidløg
Salt og peber