Fyldte sennepssild
Ingredienser
Kødnåle eller bomuldsgarn
360 gram sildefileter
¼ tsk salt
1 spsk sennep
30 gram løg
1 spsk frisk persille eller anden frisk krydderurt
2,8Salt og peber
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 200°C
- Drys sildefileterne med salt og lad dem trække i køleskabet i en halv time
- Skyl fileterne og aftør dem
- Smør sildefileterne på indersiden med sennep
- Hak løget fint
- Blancher persillen
- Læg løg, persille, salt og peber på fileterne, der lukkes sammen og fæstnes med kødnåle eller snøres med bomuldsgarn
- Læg sildene i et smurt ildfast fad og steg dem i 20 minutter i midten af ovnen
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.700,0 | 425,0 |
Protein i gram | 52,0 | 13,0 |
Kulhydrat i gram | 6,0 | 1,5 |
Fedt i gram | 48,0 | 12,0 |
Kalium i mg | 1.228,0 | 307,0 |
Kalium (kogt) | 1.228,0 | 307,0 |
Fosfat i mg | 760,0 | 190,0 |
Salt i gram | 7,0 | 1,8 |
Ingredienser
Kødnåle eller bomuldsgarn
360 gram sildefileter
¼ tsk salt
1 spsk sennep
30 gram løg
1 spsk frisk persille eller anden frisk krydderurt
2,8Salt og peber