♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Fyldte sennepssild

Tilføj retten

4
Ikke fryseegnet
Sennepssild

Ingredienser


Kødnåle eller bomuldsgarn
360 gram sildefileter
¼ tsk salt
1 spsk sennep
30 gram løg
1 spsk frisk persille eller anden frisk krydderurt
2,8Salt og peber

Sådan gør du:

  • Forvarm ovnen til 200°C
  • Drys sildefileterne med salt og lad dem trække i køleskabet i en halv time
  • Skyl fileterne og aftør dem
  • Smør sildefileterne på indersiden med sennep
  • Hak løget fint
  • Blancher persillen
  • Læg løg, persille, salt og peber på fileterne, der lukkes sammen og fæstnes med kødnåle eller snøres med bomuldsgarn
  • Læg sildene i et smurt ildfast fad og steg dem i 20 minutter i midten af ovnen

 

 

 

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.700,0425,0
Protein i gram52,013,0
Kulhydrat i gram6,01,5
Fedt i gram48,012,0
Kalium i mg1.228,0307,0
Kalium (kogt)1.228,0307,0
Fosfat i mg760,0190,0
Salt i gram7,01,8

Ingredienser

Kødnåle eller bomuldsgarn
360 gram sildefileter
¼ tsk salt
1 spsk sennep
30 gram løg
1 spsk frisk persille eller anden frisk krydderurt
2,8Salt og peber