Fyldte peberfrugter
Ingredienser
Peberfrugt
50 g ris
2 store peberfrugter
1 fed hvidløg
1 løg
2 spsk. olie
200 g hakket oksekød
Salt og peber
½ tsk. rosmarin
½ tsk. spidskommen
1 æg
2 spsk. hakket persille
Sauce
2 dl oksebouillon
3 spsk. tomatpuré
½ dl fløde
Sådan gør du:
Peberfrugt
- Start med at koge risene efter anvisning på posen.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Skær de skyllede peberfrugter over på langs, skær stilkene af og rens dem.
- Hak løg og hvidløg og svits dem klare i olien.
- Tilsæt herefter kødet, der brunes af.
- Kom de kogte ris i og varm godt igennem
- Tilsæt nu salt, peber, rosmarin, spidskommen, æg og persille.
- Fordel farsen i peberfrugterne og bag dem i ovnen i ca. 15-20 min.
Sauce
- Rør ca. 2 dl bouillon sammen med tomatpuré og fløde og varm det op.
- Smag til med salt og peber.
Variation:
- Du kan skifte oksekødet ud med alle former for hakket kød. Du kan også bruge alle former for krydderurter eller blande dem.
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.288,0 | 644,0 |
Protein i gram | 77,6 | 38,8 |
Kulhydrat i gram | 134,0 | 67,0 |
Fedt i gram | 47,2 | 23,6 |
Kalium i mg | 1.730,0 | 865,0 |
Kalium (kogt) | 1.730,0 | 865,0 |
Fosfat i mg | 379,0 | 189,5 |
Salt i gram | 7,4 | 3,7 |
Ingredienser
Peberfrugt
50 g ris
2 store peberfrugter
1 fed hvidløg
1 løg
2 spsk. olie
200 g hakket oksekød
Salt og peber
½ tsk. rosmarin
½ tsk. spidskommen
1 æg
2 spsk. hakket persille
Sauce
2 dl oksebouillon
3 spsk. tomatpuré
½ dl fløde