♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Cheesecake i glas

Tilføj retten

4
Ikke fryseegnet
Cheesecake i glas

Ingredienser


10 stk. bastognekiks
40 g usaltet smør
100 g creme fraiche 38 %
200 g neutral friskost eller flødeost
70 g flormelis
2 spsk. citronsaft
15 g vaniljesukker

Sådan gør du:

  • Knus kiksene i en blender til fine små krummer og bland det sammen med smeltet smør.
  • Fordel kiksemassen i fire flotte glas og sørg for at kiksemassen er presset godt ned i bunden af glasset. Stil glassene i køleskabet i en times tid.
  • Pisk creme fraiche, flødeost, flormelis, citronsaft og vanilje godt sammen til en luftig creme.
  • Fordel ostecremen oven på kiksebunden i de fire glas.
  • Opbevar desserterne i køleskabet indtil servering.

Variation:


Tips:


  • Pynt desserterne inden servering med marengskys, revet citronskal og mynteblade.
  • Næringsindholdet er beregnet uden pynten.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.932,0483,0
Protein i gram23,65,9
Kulhydrat i gram72,018,0
Fedt i gram127,231,8
Kalium i mg236,059,0
Kalium (kogt)236,059,0
Fosfat i mg187,046,8
Salt i gram2,00,5

Ingredienser

10 stk. bastognekiks
40 g usaltet smør
100 g creme fraiche 38 %
200 g neutral friskost eller flødeost
70 g flormelis
2 spsk. citronsaft
15 g vaniljesukker