Bulgursalat
Ingredienser
4 dl fuldkornsbulgur
8 dl vand
4 spsk. hakket mynte
300 g hakket forårsløg
500 g cherrytomater i halve
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Sådan gør du:
- Kog bulguren i 10 minutter og lad den blive kold, inden den røres sammen med de øvrige ingredienser.
Variation:
- Sammen med et kyllingebryst, to frikadeller eller et stykke fisk kan dette udgøre et velsmagende og mættende måltid.
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.908,0 | 477,0 |
Protein i gram | 64,2 | 16,1 |
Kulhydrat i gram | 283,0 | 70,8 |
Fedt i gram | 42,5 | 10,6 |
Kalium i mg | 2.606,0 | 651,5 |
Kalium (kogt) | 2.606,0 | 651,5 |
Fosfat i mg | 1.208,0 | 302,0 |
Salt i gram | 1,6 | 0,4 |
Ingredienser
4 dl fuldkornsbulgur
8 dl vand
4 spsk. hakket mynte
300 g hakket forårsløg
500 g cherrytomater i halve
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft