♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Bulgursalat

Tilføj retten

4
Ikke fryseegnet
Bulgursalat, tabbouleh

Ingredienser


4 dl fuldkornsbulgur
8 dl vand
4 spsk. hakket mynte
300 g hakket forårsløg
500 g cherrytomater i halve
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft

Sådan gør du:

  • Kog bulguren i 10 minutter og lad den blive kold, inden den røres sammen med de øvrige ingredienser.

Variation:


  • Sammen med et kyllingebryst, to frikadeller eller et stykke fisk kan dette udgøre et velsmagende og mættende måltid.

Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.908,0477,0
Protein i gram64,216,1
Kulhydrat i gram283,070,8
Fedt i gram42,510,6
Kalium i mg2.606,0651,5
Kalium (kogt)2.606,0651,5
Fosfat i mg1.208,0302,0
Salt i gram1,60,4

Ingredienser

4 dl fuldkornsbulgur
8 dl vand
4 spsk. hakket mynte
300 g hakket forårsløg
500 g cherrytomater i halve
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft