Bulgurgryde med kylling og grønt
Ingredienser
2 dl bulgur
250 gram kyllingefilet i strimler
1 spsk. olie eller oliemargarine
150 gram porre
120 gram rød peberfrugt
Salt og peber
Chilipulver
Citronsaft
Sådan gør du:
- Kog bulguren.
- Steg kyllingestrimlerne i fedtstof på panden.
- Skær porrer i skiver og peberfrugt i tern.
- Svits porrer og peberfrugt let i fedtstof.
- Bland bulgur, porrer, peberfrugt og kylling i en gryde, og varm godt igennem.
- Smag til med salt, peber, chilipulver og citronsaft.
- Tilsæt evt. vand hvis det er for tørt.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.051,0 | 262,8 |
Protein i gram | 76,9 | 19,2 |
Kulhydrat i gram | 117,0 | 29,3 |
Fedt i gram | 24,6 | 6,2 |
Kalium i mg | 2.100,0 | 525,0 |
Kalium (kogt) | 2.100,0 | 525,0 |
Fosfat i mg | 1.043,0 | 260,8 |
Salt i gram | 0,0 | 0,0 |
Ingredienser
2 dl bulgur
250 gram kyllingefilet i strimler
1 spsk. olie eller oliemargarine
150 gram porre
120 gram rød peberfrugt
Salt og peber
Chilipulver
Citronsaft