Bruschetta med torskerillette
Ingredienser
320 g torskefilet
Tynde skiver flutes eller brød
Lidt olivenolie
4 spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonnaise
2 finthakkede forårsløg
1 finthakket stængel bladselleri
2 spsk. hakket purløg
Saft af 1 citron
Peber og lidt salt
Sådan gør du:
- Damp torskefilet i lidt vand tilsat peberkorn og lidt salt i ca. 8 min. Lad det blive afkølet.
- Rist flute/brødskriver penslet med olie i ovnen eller på en brødrister.
- Findel torsken med en gaffel og bland det sammen med de øvrige ingredienser.
- Smag det til med citronsaft, peber og evt. lidt salt.
- Rillette kommes på brødskiver og serveres.
Variation:
Tips:
- Næringsindholdet er beregnet uden brød/flute.
- Pynt fx med en skive citron eller hakket purløg.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 684,0 | 171,0 |
Protein i gram | 18,4 | 4,6 |
Kulhydrat i gram | 6,0 | 1,5 |
Fedt i gram | 48,0 | 12,0 |
Kalium i mg | 1.336,0 | 334,0 |
Kalium (kogt) | 1.336,0 | 334,0 |
Fosfat i mg | 708,0 | 177,0 |
Salt i gram | 2,4 | 0,6 |
Ingredienser
320 g torskefilet
Tynde skiver flutes eller brød
Lidt olivenolie
4 spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonnaise
2 finthakkede forårsløg
1 finthakket stængel bladselleri
2 spsk. hakket purløg
Saft af 1 citron
Peber og lidt salt