♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Bønnegryde med paprika

Tilføj retten

4
Ikke oplyst
Bønnegryde med paprika

Ingredienser


2 tsk. olie
1 spsk. god paprika
2 hel kanelstang
400 gram oksesmåkød (Fx. tykstegsbøf)
2 rødløg i både
2 dl rødvin
4 dl vand
2 oksebouillonterninger ((Vælg dem med mindst salt))
1 rød peberfrugt i tern
1 dåse hvide bønner eller butter beans
1 spsk majsstivelse
2 spsk vand
Peber og evt. salt

Sådan gør du:

  • Svits paprika og kanel i olien i ca. 20 sek. Tilsæt kød og løg og svits i yderligere ca. 3 min
  • Tilsæt rødvin, vand og bouillon og lad retten koge ved svag varme og under låg i 1 time eller til kødet er mørt
  • Tilsæt peberfrugt og drænede bønner til retten og lad den koge, stadig ved svag varme og under låg i ca. 20 min.
  • Rør majsstivelse og vand sammen til en jævning og rør det i retten. Lad den koge i ca. 2 min. og smag til med peber og evt. salt. Serveres med ris eller brød

 

Variation:


Tips:


  • Serveres med ris eller brød
  • Hvis du er småtspisende, kan du øge opskriftens energiindhold ved at servere retten med 1 spsk creme fraiche 18%

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.432,0358,0
Protein i gram128,832,2
Kulhydrat i gram106,026,5
Fedt i gram31,07,8
Kalium i mg4.472,01.118,0
Kalium (kogt)4.472,01.118,0
Fosfat i mg1.548,0387,0
Salt i gram7,01,8

Ingredienser

2 tsk. olie
1 spsk. god paprika
2 hel kanelstang
400 gram oksesmåkød (Fx. tykstegsbøf)
2 rødløg i både
2 dl rødvin
4 dl vand
2 oksebouillonterninger ((Vælg dem med mindst salt))
1 rød peberfrugt i tern
1 dåse hvide bønner eller butter beans
1 spsk majsstivelse
2 spsk vand
Peber og evt. salt