Amerikansk farsbrød
Ingredienser
60 gram løg
200 gram hakket svinekød
50 gram bacon i tern
Salt og peber
1 æg
0,5 dl mælk
1 tsk. tomatpuré
2 spsk. hakkede tomater
1 tsk. Paprika
1 spsk. revet peberrod
1 spsk. rasp
1 tsk. kartoffelmel
1 spsk. hvedemel
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Hak løget.
- Rør løg, svinekød, bacon, salt og peber grundigt sammen.
- Tilsæt æg, mælk, tomatpuré, hakkede tomater, paprika og peberrod.
- Rør det hele godt sammen.
- Tilsæt rasp, kartoffelmel og hvedemel og rør til en samlet masse.
- Form farsen til et brød i en bradepande, hæld lidt vand ved og steg det i ovnen i 30 minutter.
Variation:
Tips:
- Kan serveres med kartofler, grønt og sovs, fx mættende grønt eller bagt kartoffelmos.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 614,0 | 307,0 |
Protein i gram | 60,4 | 30,2 |
Kulhydrat i gram | 28,1 | 14,1 |
Fedt i gram | 27,9 | 14,0 |
Kalium i mg | 1.434,0 | 717,0 |
Kalium (kogt) | 1.433,0 | 716,5 |
Fosfat i mg | 686,0 | 343,0 |
Salt i gram | 8,5 | 4,2 |
Ingredienser
60 gram løg
200 gram hakket svinekød
50 gram bacon i tern
Salt og peber
1 æg
0,5 dl mælk
1 tsk. tomatpuré
2 spsk. hakkede tomater
1 tsk. Paprika
1 spsk. revet peberrod
1 spsk. rasp
1 tsk. kartoffelmel
1 spsk. hvedemel