♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Æggemuffins

Tilføj retten

12
Ikke fryseegnet
Æggemuffins

Ingredienser


6 hele æg
4 pasteuriserede æggehvider
75 g hytteost 20+
½ tsk. salt
20 g oliven (ca. 4-9 oliven uden sten)
1 tomat (75 g)
1 lille rødløg
Peber
Lidt smør eller olie

Sådan gør du:

  • Pisk æg, æggehvider, hytteost og salt godt sammen.
  • Hak oliven, frisk tomat og rødløg fint.
  • Put de hakkede ingredienser i æggeblandingen, rør sammen og krydr med peber.
  • Smør muffinformene med fedtstof (hvis du har silikoneforme eller papirforme, behøves disse ikke smøres) og fordel æggemassen i alle formene (fyld formen ca. ¾ op).
  • Bag dine æggemuffins i ovnen ved 180 °C i alm. ovn i ca. 10-15 min.

Variation:


  • Denne opskrift er til dig i dialyse.

Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal648,054,0
Protein i gram60,05,0
Kulhydrat i gram14,41,2
Fedt i gram37,23,1
Kalium i mg966,080,5
Kalium (kogt)966,080,5
Fosfat i mg766,863,9
Salt i gram6,00,5

Ingredienser

6 hele æg
4 pasteuriserede æggehvider
75 g hytteost 20+
½ tsk. salt
20 g oliven (ca. 4-9 oliven uden sten)
1 tomat (75 g)
1 lille rødløg
Peber
Lidt smør eller olie