Lam i karry
Ingredienser
250 gram lammekød i tern
1 spsk olie eller oliemargarine
1½ tsk karry
60 gram løg
75 gram gulerod
150 gram madæbler
1 dl fløde
Timian frisk eller tørret
Salt og peber
Sådan gør du:
- Brun kødet i fedtstoffet tilsat karry ved jævn varme
- Snit løg i ringe, skær gulerod i skiver og æble i tern
- Tilsæt grøntsagerne og æble sammen med krydderierne
- Tilsæt vand, så det dækker, og kog i 30-40 minutter, indtil kødet er mørt
- Tilsæt fløden og varm igennem
Variation:
Tips:
- Du kan tilføje en spiseske maizena og vand til saucen, hvis du synes, at den er for tynd.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 2.404,0 | 601,0 |
Protein i gram | 102,4 | 25,6 |
Kulhydrat i gram | 64,8 | 16,2 |
Fedt i gram | 192,8 | 48,2 |
Kalium i mg | 2.484,0 | 621,0 |
Kalium (kogt) | 2.484,0 | 621,0 |
Fosfat i mg | 1.184,0 | 296,0 |
Salt i gram | 13,6 | 3,4 |
Ingredienser
250 gram lammekød i tern
1 spsk olie eller oliemargarine
1½ tsk karry
60 gram løg
75 gram gulerod
150 gram madæbler
1 dl fløde
Timian frisk eller tørret
Salt og peber