Kyllingemuffins
Ingredienser
1200 gram hakket kyllingekød
1½ stk. finthakket løg
3 dl hvedemel
6 æggehvider
1 tsk. salt
4 fed knuste hvidløg
6 kogte gulerødder
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200°C (ikke varmluft)
- Skær gulerødder i tern og dem, indtil de er møre. Imens gulerødderne koger, blandes de resterende ingredienser sammen i en stor skål
- Når gulerødderne er kogt, hældes alt vandet fra. Hak dem fint og bland dem sammen med resten af farsen
- Fordel farsen i muffinsformene. Muffinsformene kommes på en bageplade. Bag dem i ca. ½ time, indtil de er gyldne på toppen
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 2.664,0 | 222,0 |
Protein i gram | 254,4 | 21,2 |
Kulhydrat i gram | 171,6 | 14,3 |
Fedt i gram | 102,1 | 8,5 |
Kalium i mg | 5.964,0 | 497,0 |
Kalium (kogt) | 5.964,0 | 497,0 |
Fosfat i mg | 2.568,0 | 214,0 |
Salt i gram | 9,6 | 0,8 |
Ingredienser
1200 gram hakket kyllingekød
1½ stk. finthakket løg
3 dl hvedemel
6 æggehvider
1 tsk. salt
4 fed knuste hvidløg
6 kogte gulerødder