Salat med hvedekerner og rucola
Ingredienser
Salat
20 gram hvedekerner
15 gram rucolasalat
60 gram icebergsalat
15 gram radicchiosalat
60 gram squash
Dressing
1 tsk rødvinsbalsamicoeddike
2 tsk olie
Salt og peber
Sådan gør du:
- Kog hvedekernerne i vand i 20 minutter. Afkøl dem
- Rens salatbladende og snit dem
- Skær squashen i små tern eller riv den groft
- Bland salaten
- Pisk dressingen sammen og vend i salaten lige inden servering
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 48,0 | 24,0 |
Protein i gram | 2,0 | 1,0 |
Kulhydrat i gram | 8,0 | 4,0 |
Fedt i gram | 0,4 | 0,2 |
Kalium i mg | 144,0 | 72,0 |
Kalium (kogt) | 144,0 | 72,0 |
Fosfat i mg | 52,0 | 26,0 |
Salt i gram | 0,0 | 0,0 |
Ingredienser
Salat
20 gram hvedekerner
15 gram rucolasalat
60 gram icebergsalat
15 gram radicchiosalat
60 gram squash
Dressing
1 tsk rødvinsbalsamicoeddike
2 tsk olie
Salt og peber