Sød kartoffel med kylling og mangosalsa
Ingredienser
129 gram sød kartoffel
12 gram mayonnaise
Hvidløg
Citronsaft
60 gram mango
20 gram agurk
Lidt chili
½ tsk limesaft
100 gram kyllingebryst
1 knivspids Karry
Mynte
Salt og peber
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 °C.
- Salsaen skal trække en halv times tid inden den serveres, så start gerne med den. Skær mango og agurk i små tern, hak mynte fint og tilføj chili efter smag. Tilsmag med limesaft (vær gerne rundhåndet), salt og peber.
- Sød kartoffel deles på langs i tre dele, sættes i ovnen og bages i ca. 20 min. (uden olie).
- Kyllingebryst skæres i meget tynde skiver og vendes i karry, limesaft, salt, peber og olivenolie og steges i ca. 1 minut.
- Bland mayonnaise med hvidløg, citron, salt og peber.
- Når alle elementer er færdig tilberedte, skal kartoflen samles. Tag en skive sød kartoffel, smør med aioli, læg et stykke kylling ovenpå og top med mangosalsa.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 344,0 | 172,0 |
Protein i gram | 25,0 | 12,5 |
Kulhydrat i gram | 28,0 | 14,0 |
Fedt i gram | 13,0 | 6,5 |
Kalium i mg | 968,0 | 484,0 |
Kalium (kogt) | 968,0 | 484,0 |
Fosfat i mg | 300,0 | 150,0 |
Salt i gram | 0,0 | 0,0 |
Ingredienser
129 gram sød kartoffel
12 gram mayonnaise
Hvidløg
Citronsaft
60 gram mango
20 gram agurk
Lidt chili
½ tsk limesaft
100 gram kyllingebryst
1 knivspids Karry
Mynte
Salt og peber