Madpandekager
Ingredienser
Pandekagedej
1½ spsk fløde
1 dl vand
100 gram maizena
1 skal fra hel citron
Olie eller oliemargarine til stegning
1 knsp salt
Fyld
150 gram hakket oksekød eller svinekød
30 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
½ dåse flåede tomater (hakket i tern)
Paprika
2 spsk majs
½ peberfrugt
Salt og peber
Maizenamel
Sådan gør du:
Pandekager
- Pisk ingredienserne til pandekagedejen sammen
- Steg pandekagerne på en pande i fedtstof
- Hold dem varme til servering
- Vælger man tortilla i stedet for skal de varmes i ovnen
Fyld
- Hak løg og brun det sammen med kødet, i fedtstof
- Tilsæt tomaterne sammen med alt, peber og paprika
- Kog til det er mørt
- Kog majs og peber i tern, i ca. 5 minutter
- Afdryp og kom det i fyldet
- Smag til og jævn evt. lidt med maizenamel
- Fyldet lægges i en stribe på pandekagerne, der rulles sammen
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.176,0 | 588,0 |
Protein i gram | 36,0 | 18,0 |
Kulhydrat i gram | 106,6 | 53,3 |
Fedt i gram | 65,6 | 32,8 |
Kalium i mg | 1.378,0 | 689,0 |
Kalium (kogt) | 1.378,0 | 689,0 |
Fosfat i mg | 392,0 | 196,0 |
Salt i gram | 1,8 | 0,9 |
Ingredienser
Pandekagedej
1½ spsk fløde
1 dl vand
100 gram maizena
1 skal fra hel citron
Olie eller oliemargarine til stegning
1 knsp salt
Fyld
150 gram hakket oksekød eller svinekød
30 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
½ dåse flåede tomater (hakket i tern)
Paprika
2 spsk majs
½ peberfrugt
Salt og peber
Maizenamel