♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Madpandekager

Tilføj retten

2
Fryseegnet
Madpandekager med oksekød

Ingredienser


Pandekagedej
1½ spsk fløde
1 dl vand
100 gram maizena
1 skal fra hel citron
Olie eller oliemargarine til stegning
1 knsp salt

Fyld
150 gram hakket oksekød eller svinekød
30 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
½ dåse flåede tomater (hakket i tern)
Paprika
2 spsk majs
½ peberfrugt
Salt og peber
Maizenamel

Sådan gør du:

Pandekager

  • Pisk ingredienserne til pandekagedejen sammen
  • Steg pandekagerne på en pande i fedtstof
  • Hold dem varme til servering
  • Vælger man tortilla i stedet for skal de varmes i ovnen

Fyld

  • Hak løg og brun det sammen med kødet, i fedtstof
  • Tilsæt tomaterne sammen med alt, peber og paprika
  • Kog til det er mørt
  • Kog majs og peber i tern, i ca. 5 minutter
  • Afdryp og kom det i fyldet
  • Smag til og jævn evt. lidt med maizenamel
  • Fyldet lægges i en stribe på pandekagerne, der rulles sammen

 

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.176,0588,0
Protein i gram36,018,0
Kulhydrat i gram106,653,3
Fedt i gram65,632,8
Kalium i mg1.378,0689,0
Kalium (kogt)1.378,0689,0
Fosfat i mg392,0196,0
Salt i gram1,80,9

Ingredienser

Pandekagedej
1½ spsk fløde
1 dl vand
100 gram maizena
1 skal fra hel citron
Olie eller oliemargarine til stegning
1 knsp salt

Fyld
150 gram hakket oksekød eller svinekød
30 gram løg
1 spsk olie eller oliemargarine
½ dåse flåede tomater (hakket i tern)
Paprika
2 spsk majs
½ peberfrugt
Salt og peber
Maizenamel