Pitabrød med hytteost
Ingredienser
2 stk pitabrød
2½ spsk hytteost
1 spsk mayonnaise
1 spsk friskost
15 gram skinke
20 gram lucernespirer
30 gram rød peberfrugt
1 spsk karse
Sådan gør du:
- Varm pitabrødene efter anvisningen på pakken.
- Rør hytteost, mayonnaise og friskost sammen.
- Bland de øvrige ingredienser i.
- Fordel fyldet i de to pitabrød.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 552,0 | 276,0 |
Protein i gram | 20,8 | 10,4 |
Kulhydrat i gram | 69,0 | 34,5 |
Fedt i gram | 20,4 | 10,2 |
Kalium i mg | 306,0 | 153,0 |
Kalium (kogt) | 304,0 | 152,0 |
Fosfat i mg | 224,0 | 112,0 |
Salt i gram | 2,7 | 1,3 |
Ingredienser
2 stk pitabrød
2½ spsk hytteost
1 spsk mayonnaise
1 spsk friskost
15 gram skinke
20 gram lucernespirer
30 gram rød peberfrugt
1 spsk karse