Kold grøntsagspaté
Ingredienser
200 gram linser
2 spsk olie
200 gram løg i tern
300 gram finthakket broccoli
150 gram groft revet squash
300 gram groft revet gulerødder
300 gram hytteost
2 æg
2 æggehvider
2 spsk maizena
Salt og peber
Sådan gør du:
- Kog linserne efter anvisningen på posen.
- Svits løg i olien.
- Kog broccoli, squash og gulerødder i 3-5 min.
- Bland hytteost, æg og maizena sammen med grøntsagsblandingen og linser.
- Smag til med salt og peber.
- Beklæd en bageform med bagepapir og hæld massen i.
- Bag patéen i ovnen ved 175°C i ca. 40 min.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.848,0 | 308,0 |
Protein i gram | 136,8 | 22,8 |
Kulhydrat i gram | 169,2 | 28,2 |
Fedt i gram | 59,4 | 9,9 |
Kalium i mg | 4.584,0 | 764,0 |
Kalium (kogt) | 4.584,0 | 764,0 |
Fosfat i mg | 1.920,0 | 320,0 |
Salt i gram | 7,3 | 1,2 |
Ingredienser
200 gram linser
2 spsk olie
200 gram løg i tern
300 gram finthakket broccoli
150 gram groft revet squash
300 gram groft revet gulerødder
300 gram hytteost
2 æg
2 æggehvider
2 spsk maizena
Salt og peber