Indbagt kalkunbryst
Ingredienser
250 gram kalkunbryst i et stykke
40 gram neutral flødeost
¼ bundt hakket persille
¼ bundt dild
100 gram parmaskinke
1-2 plader butterdej
Salt og peber
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 200°C.
- Gnid salt og peber på kødet og brun det herefter på panden.
- Med en skarp kniv skæres to længdegående riller i kalkunbrystet.
- Flødeosten røres med persille, dild, og halvdelen af parmaskinken skåret i små tern.
- Flødeosten fordeles i rillerne.
- De resterende skiver skinke pakkes om kødet, som lægges i et smurt, ovnfast fad.
- Butterdejspladerne rulles tyndere med en kagerulle og lægges over kalkunbrystet, så det dækker det hele.
- Kan evt. pensles med æg.
- Bag i ovnen i 30 minutter, indtil stegetermometeret viser 75°C.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.008,0 | 252,0 |
Protein i gram | 92,0 | 23,0 |
Kulhydrat i gram | 40,0 | 10,0 |
Fedt i gram | 48,0 | 12,0 |
Kalium i mg | 1.684,0 | 421,0 |
Kalium (kogt) | 1.684,0 | 421,0 |
Fosfat i mg | 868,0 | 217,0 |
Salt i gram | 12,0 | 3,0 |
Ingredienser
250 gram kalkunbryst i et stykke
40 gram neutral flødeost
¼ bundt hakket persille
¼ bundt dild
100 gram parmaskinke
1-2 plader butterdej
Salt og peber