♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Indbagt kalkunbryst

Tilføj retten

4
Fryseegnet
Indbagt kalkun

Ingredienser


250 gram kalkunbryst i et stykke
40 gram neutral flødeost
¼ bundt hakket persille
¼ bundt dild
100 gram parmaskinke
1-2 plader butterdej
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Forvarm ovnen til 200°C.
  • Gnid salt og peber på kødet og brun det herefter på panden.
  • Med en skarp kniv skæres to længdegående riller i kalkunbrystet.
  • Flødeosten røres med persille, dild, og halvdelen af parmaskinken skåret i små tern.
  • Flødeosten fordeles i rillerne.
  • De resterende skiver skinke pakkes om kødet, som lægges i et smurt, ovnfast fad.
  • Butterdejspladerne rulles tyndere med en kagerulle og lægges over kalkunbrystet, så det dækker det hele.
  • Kan evt. pensles med æg.
  • Bag i ovnen i 30 minutter, indtil stegetermometeret viser 75°C.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal1.008,0252,0
Protein i gram92,023,0
Kulhydrat i gram40,010,0
Fedt i gram48,012,0
Kalium i mg1.684,0421,0
Kalium (kogt)1.684,0421,0
Fosfat i mg868,0217,0
Salt i gram12,03,0

Ingredienser

250 gram kalkunbryst i et stykke
40 gram neutral flødeost
¼ bundt hakket persille
¼ bundt dild
100 gram parmaskinke
1-2 plader butterdej
Salt og peber