Gazpacho
Ingredienser
3,5 kg tomater
4 hvidløg
4 små agurker (skrællet og udkernet)
4 stk. rød peber
1,9 dl olivenolie
7 ½ spsk. balsamico
2 dl frisk basilikum
1 tsk. salt
Peber
Frisk citron
Sådan gør du:
- Start med at blende tomaterne.
- Skær ¼ af agurken i små tern og læg til side. Læg resten af agurken i blenderen sammen med hvidløg, rød peber, olivenolie og balsamico. Blend resten sammen.
- Smag til og pynt med agurk og frisk basilikum. Smag evt. til med citron.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 286,0 | 28,6 |
Protein i gram | 4,0 | 0,4 |
Kulhydrat i gram | 20,0 | 2,0 |
Fedt i gram | 18,0 | 1,8 |
Kalium i mg | 1.071,0 | 107,1 |
Kalium (kogt) | 1.071,0 | 107,1 |
Fosfat i mg | 163,0 | 16,3 |
Salt i gram | 0,7 | 0,1 |
Ingredienser
3,5 kg tomater
4 hvidløg
4 små agurker (skrællet og udkernet)
4 stk. rød peber
1,9 dl olivenolie
7 ½ spsk. balsamico
2 dl frisk basilikum
1 tsk. salt
Peber
Frisk citron