Pebermyntepastiller
Ingredienser
1 æggehvide
200 gram flormelis
10 dråber pebermynteessens, eller efter smag
100 gram chokoladeknapper til pynt
Sådan gør du:
- Pisk æggehvide og flormelis til en tyk og sej masse og smag til med pebermynteessens.
- Kom i en sprøjtepose og sprøjt ca. 100 små cirkler ud på et stykke bagepapir. Som alternativ kan man også trille massen ud i små kugler.
- Vælges der chokoladeknapper som pynt, lægges disse i midten af cirklen.
- Lad pebermyntepastillerne stå og tørre til næste dag.
- Pastillerne er klar, når de er sprøde og slipper bagepapiret uden problemer.
- Vælges der kakaoglasur i stedet for chokoladeknapper, sprøjtes dette på efter pastillerne er tørre.
Variation:
Tips:
- Næringsindholdet er for hele portionen og ved siden af for en pastil.
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 1.400,0 | 14,0 |
Protein i gram | 8,0 | 0,1 |
Kulhydrat i gram | 250,0 | 2,5 |
Fedt i gram | 32,0 | 0,3 |
Kalium i mg | 475,0 | 4,8 |
Kalium (kogt) | 475,0 | 4,8 |
Fosfat i mg | 160,0 | 1,6 |
Salt i gram | 0,5 | 0,0 |
Ingredienser
1 æggehvide
200 gram flormelis
10 dråber pebermynteessens, eller efter smag
100 gram chokoladeknapper til pynt