Vaniljekranse
Ingredienser
200 gram flydende oliemargarine
1 vaniljestang eller 1 tsk vaniljesukker
150 gram sukker (eller ⅔ sukker og ⅓ rød Sukrin)
325 gram hvedemel
1 æg
½ tsk hjortetaksalt
1 tsk mandelessens
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200° grader alm. ovn.
- Skrab vaniljekorn ud af vaniljestangen og mas kornene med lidt af sukkeret.
- Derefter blandes alle ingredienserne i en skål og æltes sammen til en fast masse.
- Dejen kommes i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjtes ud i ringe på bagepapir. Dejen kan også kommes igennem en kødhakker med stjernetyl og formes til kranse. Dejen skal da på køl først.
- Bag vaniljekransene ca. 8 min. på næstøverste rille.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 3.218,0 | 40,2 |
Protein i gram | 38,2 | 0,5 |
Kulhydrat i gram | 385,0 | 4,8 |
Fedt i gram | 168,0 | 2,1 |
Kalium i mg | 573,0 | 7,2 |
Kalium (kogt) | 573,0 | 7,2 |
Fosfat i mg | 468,0 | 5,9 |
Salt i gram | 0,2 | 0,0 |
Ingredienser
200 gram flydende oliemargarine
1 vaniljestang eller 1 tsk vaniljesukker
150 gram sukker (eller ⅔ sukker og ⅓ rød Sukrin)
325 gram hvedemel
1 æg
½ tsk hjortetaksalt
1 tsk mandelessens