Tzatziki
Ingredienser
½ agurk (ca. 200 gr)
1 dl plantebaseret yoghurt
1 fed hvidløg
Lidt salt
Sådan gør du:
- Riv agurken groft.
- Rør yoghurt med presset hvidløg og peber. Smag evt. til med lidt salt. Kan også smages til med spidskommen og/eller lidt citronsaft.
- Knug væde ud af det revne agurk og vend i yoghurtblandingen.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 78,4 | 39,2 |
Protein i gram | 5,6 | 2,8 |
Kulhydrat i gram | 7,0 | 3,5 |
Fedt i gram | 2,6 | 1,3 |
Kalium i mg | 403,0 | 201,5 |
Kalium (kogt) | 403,0 | 201,5 |
Fosfat i mg | 144,0 | 72,0 |
Salt i gram | 0,5 | 0,3 |
Ingredienser
½ agurk (ca. 200 gr)
1 dl plantebaseret yoghurt
1 fed hvidløg
Lidt salt