♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Hvid gløgg

Tilføj retten

4
Ikke fryseegnet
Hvid gløgg

Ingredienser


1-1½ spsk gløggkrydderi
Appelsinskal fra ½ usprøjtet appelsin
2 dl hyldeblomstkoncentrat
1 flaske hvidvin

Sådan gør du:

  • Gløggkrydderier, appelsinskal og hyldeblomstkoncentrat blandes og varmes op til kogepunktet.
  • Blandingen trækker 10-20 min. hvorefter krydderier og appelsinskal sies fra.
  • Tilsæt hvidvin og varm op. Må ikke koge.
  • Sødes efter behov.

Variation:


Tips:


  • Hvis der ønskes en alkoholfri gløgg, erstattes hvidvin med en god æblemost. Men vær opmærksom på, at næringsindholdet vil ændre sig.
  • Du kan eventuelt tilsætte lidt mandelsplitter og rosiner.

Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal613,0153,3
Protein i gram2,70,7
Kulhydrat i gram22,65,7
Fedt i gram1,50,4
Kalium i mg477,0119,3
Kalium (kogt)477,0119,3
Fosfat i mg48,012,0
Salt i gram3,30,8

Ingredienser

1-1½ spsk gløggkrydderi
Appelsinskal fra ½ usprøjtet appelsin
2 dl hyldeblomstkoncentrat
1 flaske hvidvin