♥ Valgte opskrifter ♥ Valgte opskrifter

Grøn fiskesalat

Tilføj retten

2
Ikke fryseegnet
Grøn fiskesalat

Ingredienser


Salat
70 gram hoki-, torsk- eller kullerfilet uden ben
25 gram frosne ærter
20 gram suppepasta
20 gram porre
40 gram squash

Dressing
2 spsk. friskost
2 spsk. creme fraiche
1 tsk kapers
Ravigottesauce
Frisk basilikum
Salt og hvid peber

Sådan gør du:

  • Forvarm ovnen til 200°C.
  • Tag ærterne op af fryseren.
  • Damp fisken i ovnen i 10-15 minutter i et smurt ildfast fad under låg.
  • Afkøl og findel fisken.
  • Kog pastaen i letsaltet vand og køl det straks af i koldt vand. Afdryp pastaen.
  • Rens og snit porren fint, og damp porren i 5 minutter under låg.
  • Skær squash i tern.
  • Pisk dressingen sammen.
  • Smag dressingen til med basilikum, salt og peber.
  • Bland squash, pasta, porre og ærter sammen.
  • Vend fisk og dressing i.

Variation:


Tips:


Næringsindhold:

 Pr. måltidPr. person
Kcal389,0194,5
Protein i gram21,010,5
Kulhydrat i gram26,613,3
Fedt i gram21,610,8
Kalium i mg550,0275,0
Kalium (kogt)550,0275,0
Fosfat i mg288,0144,0
Salt i gram1,30,7

Ingredienser

Salat
70 gram hoki-, torsk- eller kullerfilet uden ben
25 gram frosne ærter
20 gram suppepasta
20 gram porre
40 gram squash

Dressing
2 spsk. friskost
2 spsk. creme fraiche
1 tsk kapers
Ravigottesauce
Frisk basilikum
Salt og hvid peber