Focacciabrød med krydderurter og oliven
Ingredienser
4 dl vand
1 dl Alpro naturel
25 gram gær
¼ dl olivenolie
½ tsk salt
300 gram durummel
300 gram hvedemel
1 spsk olivenolie
50 gram sorte oliven
1 håndfuld krydderurter (rosmarin, basilikum eller timian)
Sådan gør du:
- Rør gæren ud i lunken vand og tilsæt olie, salt og A38. Bland melet i lidt efter lidt, og ælt dejen blank og smidig. Lad dejen hæve 1 time.
- Hak krydderurter og bland med 1 spsk olie.
- Pres dejen ud i en lille bradepande 25 x 30 cm beklædt med bagepapir. Lad dejen efterhæve tildækket i 30 minutter.
- Pensl med urteolieblandingen og stik derefter dybe huller i brødet med fingrene. Drys med oliven.
- Bag brødet i forvarmet ovn ved 200°C varmluft i 18-20 minutter.
Variation:
Tips:
Næringsindhold:
Pr. måltid | Pr. person | |
---|---|---|
Kcal | 2.532,0 | 316,5 |
Protein i gram | 76,7 | 9,6 |
Kulhydrat i gram | 436,0 | 54,5 |
Fedt i gram | 56,3 | 7,0 |
Kalium i mg | 2.081,0 | 260,1 |
Kalium (kogt) | 2.081,0 | 260,1 |
Fosfat i mg | 2.063,0 | 257,9 |
Salt i gram | 3,3 | 0,4 |
Ingredienser
4 dl vand
1 dl Alpro naturel
25 gram gær
¼ dl olivenolie
½ tsk salt
300 gram durummel
300 gram hvedemel
1 spsk olivenolie
50 gram sorte oliven
1 håndfuld krydderurter (rosmarin, basilikum eller timian)